Introduceer jezelf

Discussie in 'Algemeen' gestart door Martijn van Berkel, 19 jan 2004.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Orlando

  Orlando Goochelaar

  Lid geworden:
  17 dec 2005
  Berichten:
  14
  Leuk Bevonden:
  0
  ik ben jonas 18jaar en nog maar 1jaar goochelaar ik wil graag beroepscircus artiest worden en ga daarvoor volgend jaar naar de esac www.esac.be één van de enige vier circushoogescholen ter wereld
  ik heb een show samen met thouchstone
   
 2. eddieannemarie

  Lid geworden:
  13 jan 2006
  Berichten:
  11
  Leuk Bevonden:
  0
  hoi allemaal ik ben eddie mijn nickname is eddieannemarie
  ik kom uit vroomshoop ik ben nou een jaartje bezig met het goochelen , ik vind eh tleuk om te doen maarja ik ben nog een beginner dus de echte vinger vlugheid is er nog niet maar dat kompt nog wel
  ook ken ik nog iemand bij mij uit het dorp die ook aan goochelen doet die maakt mij ook wel een beetje wegwijs
  ik ben zeer geintreseert in het goochelen ik vind het echt mooi
  ik hoop dat ik hier meer mensen kan leren kennen en ook hier bij kan leren


  groetjes eddie uit het schone dorpje vroomshoop
   
 3. Radja

  Radja Goochelaar

  Lid geworden:
  24 jan 2006
  Berichten:
  47
  Leuk Bevonden:
  0
  Hier een berichtje om mij voor te stellen... Toen ik zes was kreeg ik van de sint een goocheldoos maar ik was toen vooral verbaast door de trukken die m'n broers eruit haalden. Enkele jaren later kreeg ik een nieuw goochelkoffertje (van Marvin's Magic) met een paar zeer fijne trukken (chinese sticks, pencil trough coin, coin trough metal, svengalicards, etc..) Terwijl mijn vrienden stoer deden met hun bmx, deed ik stoer met mijn trukken. Hierna nog enkele duurdere truks aangeschaft en op mijn twaalfde ongeveer de interesse verloren.

  Tegenwoordig zie ik elk jaar 2 goochelaars op mijn werkvloer (Koen&Dirk). Zij hebben mij terug geïnfecteerd met het goochelvirus. Het leukste vind ik kaarttruks met een geleend spel, dit ben ik nu vollop aan't oefenen en het lukt aardig. Al enkele cafés op z'n kop kunnen zetten ondertussen maar ik wil en moet nog veel leren (zoals iedereen wsl nooit genoeg heeft geleerd). Mijn presenteerstijl lijkt nogal op die van David Blaine, een beetje verlegen stunteligheid. Alsof het goochelen me overkomen is ipv aangeleerd, mensen vinden dit geheimzinniger dan flourishes en one-hand-shuffles.
  Maarja, da's mijn mening, he.

  Ik hoop dat ik hier mijn algemeen zicht op het goochelen altijd een beetje meer kan bijschaven en dat ik dankzij jullie hulp nog veel café's op z'n kop kan zetten.

  mmg,
  Radja
   
 4. jan volleberg

  jan volleberg Goochelaar

  Lid geworden:
  30 nov 1999
  Berichten:
  53
  Leuk Bevonden:
  0
  nou oke dan,
  ik ben ronny derks sinds kort pas bekend met de site,
  ben van beroep een collega van Jan Volleberg(dus bakker).
  mijn hobby's verder zijn: breakdance, stijldansen, muziek maken.
  hou ervan om een slekker gek te doen.
  ben in aanraking gekomen met goochelen doormiddel van mij eerste goocheldoos.
  toen een tijd niets gedaan.
  uiteindelijk trok het kaarten met interesse wel en ben toen verder gegaan met het goochelen.
  wordt aardig opweg geholpen door Jan.

  nou dat was het wel zo'n beetje denk ik.

  als iemand nog vragen heeft dan moet hij/zij maar mailen of zo nou oke.

  shibby's
   
 5. Bart vd Belt

  Bart vd Belt Goochelaar

  Lid geworden:
  16 jun 2003
  Berichten:
  2.128
  Leuk Bevonden:
  1
  Nou... zal ik me dan ook maar eens officieel voorstellen dan?!

  De meeste mensen op dit forum kennen mij al van diverse posts, ben alweer bijna drie jaar lid van dit forum en heb inmiddels al diverse mensen 'real-life' ontmoet.

  In mijn dagelijks leven ben ik (sinds een week) entertainer (vorige week gestopt met mijn studie om me op entertainment toe te gaan leggen). Dit doe ik al sinds mijn 15e. Entertainen is mijn specialisatie; als je van een dergelijk brede specialisatie zou mogen spreken. Naast (close-up) goochelen doe ik kindergoochelen, clownerie, jongleren, en verzorg ik acts op maat. Op dit moment ben ik druk bezig met het in elkaar zetten van een theaterprogramma, waarmee ik eind dit jaar op de buhne wil staan. Verder ben ik met een goede vriend van me bezig om een eigen (uitgebreider) eventbedrijf voor de zakelijke markt op te zetten, waar ik mezelf vervolgens inhuur. (tjah... je moet er maar opkomen!) Oh ja, en ik ben nu bezig met het solliciteren naar een (hoofd) rol in een kindermusical! Hopen dat dat lukt!

  Ben verder ook nog overtuigd christen, man van mijn woord, heb een lieve vriendin en vind vissen met ijzervezel zielig!

  Verder nog vragen?!

  ;)

  Zo... eindelijk officieel voorgesteld.
   
 6. Tomaster

  Tomaster Leek

  Lid geworden:
  2 feb 2006
  Berichten:
  4
  Leuk Bevonden:
  0
  hallo, ff voorstellen dan

  Ik ben Tomas Stolte, 25 en woon in amsterdan. Altijd ben ik al gefascineerd geweest door goochelen, maar heb pas sinds een half jaar serieus de tijd genomen om het zelf te leren. Mijn voorkeur gaat uit naar trucs met kaarten, mede aangespoord door een plotselinge interesse in poker :)Naast kaarten en de manipulatie ervan ben ik na een studie animatie in hilversum bezig met allerlei beeldend werk. vooral fotografie op het moment. Nou, dat was em wel,

  Groetn!
   
 7. Niek

  Niek Goochelaar

  Lid geworden:
  25 jan 2006
  Berichten:
  193
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo, Bij deze stel ik me ook ff voor.
  Ik heet Niek(Niek Uniek). Mijn grote voorbeeld is Hans Klok.
  Ik vind goochelen al leuk vanaf mijn 7e jaar maar ik krijg vanaf mijn 8e(ben ik nu nog)les van Richard Top( bedankt Richard!!!).Later wil ik graag net zo'n spetterende show als Hans Klok.
  In februari kan ik bij de Magische Kring Haaglanden lid
  worden.Ik houd absoluut niet van balsporten maar ga binnenkort misschien wel met toneelessen beginnen.
  Ik zit nu in groep 5 van de basisschool en daar vind ik vooral lol trappen met mijn klasgenootjes erg leuk.
  Ik hoop dus nog jaaaaaaren goochel plezier te hebben en erg goed te worden.
  groetjes Niek
   
 8. Sander Lahaije

  Sander Lahaije Goochelaar

  Lid geworden:
  7 dec 2005
  Berichten:
  35
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi,

  Ik ben Sander, 17 jaar oud. Woon in Brunssum, leef in heel Nederland. Hobby`s: Licht en geluid, turntablism, kermis en pretparken (waar heb ik dat eerder gezien?) en natuurlijk goochelen en illusionisme.

  Ik ben nog niet lang bezig met goochelen, volgens mij pas sinds oktober 2005. Overigens allemaal schuld van ThaMartin hier op het forum ;).
  Voor een club waar wij beide inzitten moesten we anoniem kerstcadeaus voor een ander kopen enzo. Zijn wens was goocheltrucs, dus kreeg ie dat. Het werd voor hem een Haunted Deck, maar ik was toch bezig dus bestelde ik me oa een duimspits bij. Van te voren was ik al helemaal gek gemaakt door een ander lid hier en sindsdien helemaal verkocht.
  Mijn interesse ligt bij het close up en streetmagic. Het verschuift bij mij constant qua interesse, maar cups and balls trekt me op het moment wel aan, net als de three card monte en het 'balletje balletje'. Dit zijn dan ook dingen die heel snel er aan komen.

  Overigens werk ik in het licht en geluid (zo ben ik voor het eerst in mijn leven in Brabant tijdens carnaval! :O )waardoor ik dus 'leef in heel Nederland'. Ook komt het doordat ik in Eindhoven naar school ga. Ander werk is dat ik docent ben op de DJ School in Ransdaal, waar je cursussen turntablism (scratchen) van mij kunt krijgen.

  Nou goed, als jullie meer willen weten over mij, mail me of voeg me toe op msn! :)

  Ajuus!
   
 9. René Geelen

  René Geelen Goochelaar

  Lid geworden:
  18 mrt 2004
  Berichten:
  711
  Leuk Bevonden:
  209
  Laat ik ook maar eens meedoen;

  Mijn naam is Rene, ben inmiddels 30 jaar oud.

  Ik goochel al vanaf een jaar of 8 met vaak zelfgemaakte spullen en kwam er op 14-jarige pas achter dat er goochel-winkels bestonden. Pas toen ging ik sparen en bestelde ik af en toe (als ik wat bij elkaar gespaard had)spullen bij Kali en af en toe bij Jan Monnikendam. Later ging ik op zoek naar andere zaken en kwam ik voornamelijk in de USA terecht...steeds meer shows werden geboekt en vanaf 1992 begon ik met contracten etc te werken, ik was toen 17 jaar. De shows welke ik toen (en nu nog) vertoonde waren table magic, kindershows en shows voor volwassenen.

  Het werd drukker en drukker en ik begon te werken waar ik voor geleerd had, als aktiviteitenbegeleider in de gezondheidszorg (1995. Daar ik echter elke twee weken een weekend moest werken leverde dit vaak problemen op, er moest vaak met collega's geruild worden en dit vond ik niet mer prettig voor mijn collega's, ik ben na een jaar dan ook gestopt en heb een "door-de-weeks" baantje gezocht bij de plaatstelijke supermarkt.
  Hier startte ik voor 40 uur in de week in 1996, dit heb ik twee jaar volgehouden en toen besloot ik me te gaan richten op de verkoop van goochelartikelen (1998), naast de optredens en mijn fulltime baan begin ik met de verkoop, in 2000 ging ik van 40 naar 32 uur werken (in de supermarkt) en werd ik tevens officieel zelfstandig ondernemer daar ik anders geen tijd had voor de orders (toen nog weinig), tevens begon ik te werken aan een eenvoudige (en kleurrijke) internetpagina. Het aantal orders en de omzet steeg langzaam maar zeker en in 2001 besloot ik 24 uur te gaan werken, in 2002 werd dit 20, in 2003 16 uur, in 2004 werd ik oproepkracht en mocht ik nog maar een dag in de week komen werken in de supermarkt...de rest van de tijd had ik echt nodig om de orders verwerkt te krijgen en alles up to date te houden.

  Vanaf december 2005 ben ik volledig gestopt met mijn inmiddels "bijbaantje" in de supermarkt en heb ik vaak nog tijd tekort om alle mensen te ontvangen in de studio en alles up to date te houden.

  Alles loopt prima daar ik steeds blijf vernieuwen en moderniseren, er blijft steeds minder tijd over om op te treden maar daar is overheen te komen.

  Even los van de goochelwinkel de volgende persoonlijke info;
  Ik ben in 2003 getrouwd met Claudia, we hebben 3 kinderen, Joey (5), Mike (4) en Lizzy (1) en een hond genaamd Buddy (8..) en enkele goochelkonijnen. Een hele drukte als je bedenkt dat we de zaak aan huis hebben.

  Rene
  Dynamite Magic Entertainment
  www.dynamitemagic.nl
   
 10. Lesley Reynaert

  Lesley Reynaert Goochelaar

  Lid geworden:
  9 mrt 2006
  Berichten:
  9
  Leuk Bevonden:
  0
  Allez vooruit dan,
  voor degenen die mij niet kennen mijn naam is Lesley en ik ben afkomstig uit magisch Gent.
  Mijn voorliefde gaat vooral uit naar stage goochelen maar kleine close-up effectjes kunnen mij evenzeer bekoren ^^.
  Ik heb een algemeen zwak voor pluizige beestjes en handpoppen die verwerkt zijn in trucks en momenteel ben ik costume changes aan het bestuderen.
  Ik zit al een 5 tal jaren in het goochelmilieu en ben er in gesukkeld via mijn studies fotografie in den tijd.Een fotoreportage gewijd aan Mario Fernandez liet mij kennis maken met het MCG et voila de bal was aan het rollen.
  Er moet wel gezegd worden da ik al op vrij vroege leeftijd met goochelen in contact kwam door mijn nonkel die een actief goochelaar was en iedere zondag ostentatief briefkes van 100 frank uit mijn oren trok (die ik trouwens nooit kreeg :( )
  Ikzelf ben al een aantal jaren actief als assistente bij onder andere Luc Poppe en Mr Molotov maar nu is de tijd rijp om zelf aan de slag te gaan want ook al is mijn rol meer dan enkel mooi staan wezen, ik heb een sterke drang om mezelf te bewijzen!
  Moet er nog iets gezegd worden? ;)
   
 11. Rick de Geest

  Rick de Geest Goochelaar

  Lid geworden:
  17 dec 2005
  Berichten:
  1.954
  Leuk Bevonden:
  0
 12. Mr. MoLoToV

  Mr. MoLoToV Goochelaar

  Lid geworden:
  16 jun 2003
  Berichten:
  2.271
  Leuk Bevonden:
  1
  Toeme toch, zelfs hier volgt ze mij ;-)))

  Lesley welkom bij G.com hé meiske!!!
   
 13. Magic Adamba

  Magic Adamba Goochelaar

  Lid geworden:
  3 mei 2005
  Berichten:
  392
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik zal mijzelf ook eens voorstellen:

  Ik ben Adam:

  [​IMG]/www.mijnalbum.nl/Foto=KWUGMJYN border=0>

  Ik ben 12 jaar, en mijn grote hobby is.... je raadt het natuurlijk al: Goochelen!!

  Ik heb de laatste tijd vrij veel goochelshows, maar ik hou me (natuurlijk) óók veel bezig met school.

  Mijn grote voorbeeld ik Hans Klok:

  [​IMG]/www.mijnalbum.nl/Foto=43LR66JR border=0>

  waar ik vorig jaar (okt. 2005) óók mee op tv ben geweest.

  Ik goochel zelf al 7 jaar, waarvan 3 jaar op goochelclub Passe Passe.

  De laatste tijd hou ik me óók veel bezig met mijn website:

  /www.magicadamba.nl>www.magicadamba.nl


  Mvg,
  Adam Bazuin.
  www.magicadamba.nl
   
 14. Martijn Overmars

  Martijn Overmars Goochelaar

  Lid geworden:
  4 apr 2006
  Berichten:
  356
  Leuk Bevonden:
  0
  laat ik mij in deze rij maar aansluiten en dit topic weer een beetje nieuw leven inblazen.

  Ik ben dus Martijn, over 2 maantjes wordt ik 16, woon in Utrecht
  Hobbies naast goochelen: Trompet spelen, duiken en ik verzorg het licht bij het toneel bij ons op school
  over goochelen:
  Ik goochel sinds begin dit schooljaar, ik heb vroeger wel zo'n goocheldoos gehad, maar die is na een tijdje in de kast verdwenen. Hoe ik weer met goochelen ben begonnen weet ik niet precies meer, maar ik heb altijd graag naar de tvshows van Kazan gekeken. Op een gegeven moment kwam ik op de site www.goochelgein.nl terecht en via het forum daar, ben ik met het echte goochelen in aanraking gekomen. en zo ook hier terecht gekomen. Ik hou vooral van het kleine spul waar je met je neus bovenop kunt zitten, en niet zo erg van illusionisme. optreden doe ik alleen nog voor familie en vrienden.
  dat was het wel zo'n beetje

  groetjes,
  Martijn
   
 15. Victor Eilering

  Victor Eilering Goochelaar

  Lid geworden:
  30 nov 1999
  Berichten:
  1.222
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallooo,

  Ik ben Victor.. Ik ben 14 jaar oud en goochel al wat jaartjes. Mijn hobby's zijn: Computeren, Films maken (het regiseren en editen van de films), toneel/theater en natuurlijk, zoals eerder gezegd, goochelen.

  Ik houd het meeste van Close-Up goochelen. Stage trekt mij niet zo aan. Niet omdat ik podiumangst heb ofzo, ik ben begonnen op het podium en met close-up heb je meer contact met het publiek. Dat vind ik mooier.

  Ik heb mijn eigen magicshop omdat ik goedkoop aan spul kan komen. Zo goedkoop dat ik de goedkoopste online van nederland ben momenteel.

  Ik zit bij Passe Passe jeugd.. het is er leuk, ik ben er 1 x geweest. het begint nu pas weer in september. Zo kom ik steeds verder en verder in het goochelen, eens optreden hier, gevraagd worden voor dit, kaartjes uitdelen, goochelen, school etc. etc.
   
 16. Sietse

  Sietse Goochelaar

  Lid geworden:
  20 jun 2006
  Berichten:
  253
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo,

  Ik ben Sietse, een goochel nu ongeveer al een half jaar. Ik heb nog geen foto van mezelf gepost, maar die komt binnenkort nog. Ik houd vooral veel van kaarttrucs en dan close-up. Naast goochelen heb ik ook nog andere hobby's: Tafeltenissen, mountenbiken en computeren vind ik ook erg leuk! Ik ben echt begonnen met goochelen door iemand van mijn klas. Die deed een kaarttruc op school, en ik vond dat erg leuk om te zien, en het sprak me aan. Dus ik ben thuis wat op het internet gaan zoeken, en kwam op verschillende site's van goochelen, waar ik nu dus een half jaar mee bezig ben! :)
   
 17. thomaster

  thomaster Leek

  Lid geworden:
  1 jul 2006
  Berichten:
  1
  Leuk Bevonden:
  0
  Ej ik gah me ook maar ff voorstellen denk ik...
  ik ben Thomas Sonneveld zit niet meer in havo 4 :D:D hobbys zijn voetbal (doe ik nu men 10e jaar) en natuurlijk goochelen
  ik goochel nog niet zo lang (weet niet precies hoelang wel :S) maar doe het wel zo ongeveer iedere dag met publiek btw 17 jaar oud en I LOVE street magic
   
 18. Laszlo Bussink

  Laszlo Bussink Goochelaar

  Lid geworden:
  30 nov 1999
  Berichten:
  462
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik ben laszlo Bussink, ik ben 14 jaar jong, en ben net klaar met havo 3. Ik goochel nu al een tijd en ben daar elke dag heel lang mee bezig. Ik vind het echt super leuk. Ik woon in rockanje (een dropje aan zee redelijk dicht bij rotterdam), en ik woon in amsterdam (dat hoef ik niet uit te leggen). Een aantal jaren geleden kwam ik bij jan monnikedam terecht, waar ik mijn eerste echte goochel spullen kocht. Sindsdien met ik niet opgehouden met oefenen, en doe ik het het lieft 24 uur lang, maarja, dat gaat niet :p. Sinds ik naar amsterdam ben verhuist is alles nog beter geworden. Ik kan nu eindelijk met kinderen van mijn goochelclub oefenen, en probeer nog beter te worden. sinds ik goochel kijk ik heel anders tegen deze kunst aan, ook best jammer omdat de magie van het toeschouwen ook is verzwakt, maar ik probeer dat zo goed mogenlijk bij niet-goochelaars over te brengen.
  Mijn stylen van het goochelen zijn: street, table-magic.


  Dankzij dit forum kan ik nu elke dag contact hebben met goochelaars en dat vind ik echt super!

  [​IMG]/www.goochelaars.com/photos/user933.jpg border=0>
  Nee ik kijk niet hetzelfde als david blaine!
   
 19. Mark Voss

  Mark Voss Leek

  Lid geworden:
  31 mei 2006
  Berichten:
  373
  Leuk Bevonden:
  0
  Nou ik dan ook Maar .. :p
  ik ben Mark vennik en ik woon in heteren. ik ben sinds een half jaar bezig met Goochelen. het was begonnen toen ik een keer een goochelaar zag. ik ben Al een keer bij dynamite magic geweest en ik ben er eigenlijk 24 uur per dag mee Bezig .. :p Naast goochelen Doe ik ook een Beetje aan XCM. mijn andere Hobby's zijn fietsen en Buiten iets doen.

  Magic greetz mark
   
 20. Luuk Visser

  Luuk Visser Goochelaar

  Lid geworden:
  18 nov 2006
  Berichten:
  4
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo allemaal,

  Ik ben Luuk Visser ik ben 12 jaar oud, goochel al 6 jaar en zit op de NBG Junioren. Kom ook eens op mijn site !!! www.gigagoochelaar.tk
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina