Zaterdag 7 Oktober 2017 – Lezing Joshua Jay

Discussie in 'Agenda' gestart door René Geelen, 10 mei 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
Added to Calendar: 07-10-17
 1. René Geelen

  René Geelen Goochelaar

  Lid geworden:
  18 mrt 2004
  Berichten:
  711
  Leuk Bevonden:
  209
  [​IMG]

  Joshua reist de hele wereld rond om goochelaars zijn technieken en routines aan te leren maar ook om vele optredens (ook op de internationale tv) te verzorgen. Hij heeft reeds lezingen en optredens gegeven in meer dan 50 landen maar ook verzorgd hij in de USA regelmatig optredens op TV, zo was hij onlangs nog te zien bij Good Morning America en the Today Show.

  Zijn manier van optreden is volledig uniek, hij werkt het meest met gewone, geleende voorwerpen waarbij hij deze laat draaien, buigen, verschijnen of verdwijnen. Al op 17 jarige leeftijd (hij is inmiddels 35) werd hij Wereldkampioen close up goochelen op het World Magic Seminar. Tegenwoordig word hij gezien als een van de leidende creatieve mensen in de goochelwereld, zo is hij mede-eigenaar van Vanishing Inc. welke boeken, dvd's en boeken op de markt brengt.

  Zelf heeft Joshua de afgelopen jaren ook effecten, dvd en zelf geschreven boeken op de markt gebracht (onder andere MAGIC: The Complete Course) , heeft een grote column in het goochelmagazine MAGIC! en is daarnaast ook nog fotograaf en heet exposities wereldwijd waar zijn foto's te zien zijn. Hoe doet hij dit toch allemaal?

  Joshua's magie, is van dichtbij en zeer persoonlijk, daarnaast eenvoudig, helder en dat alles valt niet te ontkennen als je hem aan het werk gezien hebt. Het maakt niet uit hoe goed je oplet, je gaat hem niet ontmaskeren!

  -Wanneer : Zaterdag 7 Oktober 2017 om 14.00 uur
  -Waar : Dynamite Magic Shop (NL)
  -Kosten : EUR 20,00 p.p.

  Kaarten zijn hier te reserveren!
   
  #1 René Geelen, 10 mei 2017
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 mei 2017
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina