Zondag 4 juni - Boulevard of Magic 2017

Discussie in 'Agenda' gestart door Charly Crama, 31 mei 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Charly Crama

  Charly Crama Charly Crama

  Lid geworden:
  9 apr 2004
  Berichten:
  379
  Leuk Bevonden:
  48
  Magicshop TV Jeugd Competitie 3.png Aankomende zondag 4 juni is er weer de Boulevard of Magic op de Kennemerboulevard in IJmuiden! Hier kan je vanaf 13:00 uur onder andere genieten van het Nederlands Kampioenschap Straatgoochelen!

  Na afloop van dit NK presenteer ik samen met de Magicshop, net als vorig jaar, een leuke wedstrijd voor de jonge goochelaars. De enige echte "Magicshop Jeugd Competitie 2017"!

  Deze wedstrijd zal plaatsvinden op de boulevard naast brasserie Het Zandhuis. Hier kunnen de junioren aan het publiek hun beste truc of routine laten zien. Uit het publiek worden een aantal mensen aangewezen als publieksjury, die de optredens beoordelen aan de hand van een puntensysteem. Het optreden met de meeste punten wint de "Magicshop Jeugd Competitie 2017"!

  De eerste prijs is een Magicshop waardebon van € 50,-
  De tweede prijs is een Magicshop waardebon van € 25,-
  En de derde prijs een Magicshop waardebon van € 10,-

  Bij de stand van de Magicshop kunnen alle jonge goochelaars tot 18 jaar zich tussen 13:00 en 17:00 uur inschrijven voor deze wedstrijd. Rond 17:00 uur, als de laatste deelnemer van het NK Straatgoochelen is geweest, gaat de wedstrijd van start.

  Durf jij het aan?

  Neem dan je beste truc of routine mee, schrijf je in en wie weet win jij de enige echte "Magicshop Jeugd Competitie 2017"!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina