MaartenN
Reaction score
19

Lid geworden
Laatst Gezien

Profielposts Laatste bijdragen Posts Over mij

 • Hallo. Maarten . De link naar de oline instructie van gone52 werkt niet meer. Ik krijg voortdurend een error en de vraag om contact op te nemen met ellusionist. Dit ga ik uiteraard niet doen .Ik koop een compete truk waarvan ik ook de uitleg moet kunnen zien. Wellicht is dit jouw ontgaan. Graag een reactie omtrent. Groetjes: jos.
  MaartenN
  MaartenN
  Wat vreemd dat het bij jou niet werkt. Bij mij werkt het wel als gebruik maak van de link. Ik heb in de geschiedenis gekeken van mijn browser en de link gevonden die bij mij wel werkt. Ik begrijp van de mods dat ik die niet hier zomaar kan posten. Ik zal deze naar je sturen via info@goochelaar-mentalist.nl
  Kan je even terugmailen als je het ontvangen hebt en de link werkt?
  Maarten,

  Zoals je terecht opmerkte zijn we als moderatoren minder actief dan 'vroeger'. Kennelijk hebben we het voor elkaar weten te krijgen om het alle drie op hetzelfde moment veel te druk met andere dingen te hebben die echt voorrang moeten krijgen.

  Het is vervelend als je daar slachtoffer van wordt, vandaar dat ik je status heb omgezet naar Goochelaar zodat je ook het besloten deel kunt bezoeken.

  John
 • Laden…
 • Laden…
 • Laden…