Kandidaten nieuw seizoen ‘Holland’s Got Talent’ springen weer in het oog!

Status
Niet open voor verdere reacties.
23 feb 2014
16
4
3
39
www.rtl.nl
Na twee jaar afwezigheid is ‘Holland’s Got Talent’ weer terug! Vanaf vrijdagavond 8 april wordt duidelijk dat het Nederlandse talent nog lang niet is uitgevlamd. In het achtste seizoen van het RTL 4-programma komen weer busladingen aan talent voorbij. Van zang, dans en acrobatiek tot cabaret, illusionisme en vuuracts. Alles passeert de revue en allemaal hopen ze op hun minute of fame.

Nieuw
Johnny de Mol presenteert voor het eerst de meest gevarieerde talentenshow van de Nederlandse televisie. Hij heeft zich vol enthousiasme in het kandidatengedrang gestort. Naast een kersverse presentator, telt het programma dit jaar voor het eerst een vierkoppige jury. Oermoeder Angela Groothuizen maakt, naast de vertrouwde gezichten Chantal Janzen, Gordon en Dan Karaty, haar debuut in de jury. Ze valt in deze rol van de ene verbazing in de andere: “Ik krijg zo langzamerhand een minderwaardigheidscomplex hier, ik heb zoveel bijzonder talent voorbij zien komen!”, riep zij tijdens de eerste auditiedag. Ondanks dat de jury ook dit keer weer voor de moeilijke taak staat om kritisch, eerlijk en rechtvaardig te zijn, is de ballotagecommissie met Angela erbij, sterker dan ooit.

Golden buzzer
Elk jurylid krijgt dit nieuwe seizoen één kans om op de Golden Buzzer te drukken en daarmee zijn of haar favoriete act in één klap door te sturen naar de halve finale. Op vrijdag 3 juni is de grote live finale en dan gaat voor het eerst in de geschiedenis van ‘Holland’s Got Talent’ de winnende act met maar liefst een bedrag van 25.000 euro naar huis.

Veel variatie
Dit seizoen komen er acts voorbij die nog niet eerder te zien waren. Variërend van een zevenjarige pianiste, een danscrew op oxboards en een hond die elke frisbee weet te vangen. Denk ook aan karate-meiden waar je echt geen ruzie mee moet maken en kunsten op een fiets die je absoluut versteld doen staan.

Het nieuwe seizoen van ‘Holland’s Got Talent’ is vanaf vrijdag 8 april iedere week om 20.30 uur te zien bij RTL 4.
 
  • Like
Reactions: Jeffrey Wijkhuisen

Zassie

Member+
30 nov 1999
1.641
197
63
37
Dordrecht
www.clownzassie.nl
Twee jaar afwezig? in 2014 was er toch nog een seizoen? dan is het dus alleen 2015 niet geweest = 1 jaar afwezigheid..... (nog steeds te kort, maar dat terzijde.... ) weet ik weer waar ik die avond niet op af hoef te stemmen
 

Jean-Paul

Member+
23 jun 2003
3.474
1.359
113
45
Pijnacker
www.cinemagix.nl
Twee jaar afwezig? in 2014 was er toch nog een seizoen? dan is het dus alleen 2015 niet geweest = 1 jaar afwezigheid..... (nog steeds te kort, maar dat terzijde.... ) weet ik weer waar ik die avond niet op af hoef te stemmen
Ik zou toch maar wel kijken, desnoods neem je het op en kijk je het in de herhaling.
Want er staan dit jaar toch wel een paar powerhouses in de auditie!!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.