Magictalk met peter & micky in preston palace

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jean-Paul

Member+
23 jun 2003
3.474
1.359
113
45
Pijnacker
www.cinemagix.nl
Zondag 8 september 2013 was een bijzondere dag.
Dit was de dag dat @Peter van Rhein en @Micky~Elly hun eerste interview gaven voor buitenstaanders.
Nu zijn we allemaal groot liefhebber van het magische vak dus dat schepte al meteen een band, maar toch je kan zeggen dat dit wel een wereldprimeur was.

Maar ook in het interview zelf kregen we een klein kadootje in de vorm van dat op het moment dat de illusie die geheel in eigen huis ontwikkeld is getoond gaat worden aan het publiek, dat wij als goochelaars.com dan daar ook weer de wereldprimeur van krijgen, hoe gaaf is dat!!!
Verder is deze MagicTalk wel een knaller te noemen naar mijn mening.
Met grote trots liet Peter zijn door hemzelf gemaakte lichtpalen zien, kregen we een stukje van de techniek te zien, die er gebruikt word in de show, en die techniek is net als de show sensationeel te noemen, maar vooral word er ook met veel liefde voor het vak gesproken over de magie.

Ik wil langs deze weg nogmaals Peter & Micky bedanken voor de fantastische dag, maar ook gaat onze dank (want ik was er met @Hans van der Hulst ) uit naar Preston Palace die ervoor zorgde dat we niks te kort kwamen en dat wij het gevoel kregen dat we Hollywoodsterren waren.
Maar de echte sterren zijn natuurlijk Peter & Micky...
 
Laatst bewerkt:

Flupke

Member+
5 mei 2011
401
100
43
39
Menen (België - nog tot nader order...)
Fijne opname, fijne mensen ook. Ik vind het altijd - of het nu over goochelen gaat of over totaal andere zaken - enorm tof als mensen zo'n gedrevenheid uitstralen. Je merkt in het filmpje dat Peter & Micky écht met hun ding bezig zijn. Ze hebben een idee en willen dat tot in de puntjes gaan uitwerken. Ze spreken ook over 'de gasten' (het zijn niet zomaar de toeschouwers die even een voorstelling bijwonen - ook al zijn het letterlijk gasten die in een hotel verblijven), het lijkt wel of ze iedereen die naar hun show komt kijken, echt willen betrekken bij het gebeuren en dat is altijd een leuke gewaarwording als toeschouwer.

'MagicTalk' zelf vind ik ook een heel goed concept. Zo leer je ook eens zien wie o.a. ook allemaal op het forum zit en wat die mensen allemaal in hun mars hebben. Ikzelf zal waarschijnlijk nooit zo goed worden, nooit in een hotel optreden met dergelijke voorstellingen (hoewel, men moet al eens durven/kunnen dromen), maar zo'n uitzending laat je eigenlijk zin krijgen om je eigen materiaal ook te optimaliseren. dit is toch het effect van deze aflevering op mij. Nen dikke proficiat voor de mensen die MagicTalk realiseren. Graag nog van dat!
 

Jean-Paul

Member+
23 jun 2003
3.474
1.359
113
45
Pijnacker
www.cinemagix.nl
MagicTalk is ook een heel leuk concept, en voor mijn gevoel gaat het me steeds beter af, want ga je de allereerste MagicTalk bekijken en je kijkt nu (bijna en jaar later) dan is er een hoop veranderd.

Uiteraard blijf ik altijd open staan voor suggesties en tips voor een nieuwe MagicTalk.
En die lees ik heel graag dan hier:
http://goochelaars.com/threads/wat-zou-je-willen-zien-in-magictalk.14383/

@kasperdolk hier kan je trouwens je gevraagde "behind the scenes" vinden:
http://goochelaars.com/threads/magictalk-behind-the-scenes.14445/

U vraagt wij draaien...met veel plezier!
 

Micky~Elly

Member
2 aug 2013
28
18
3
41
Flupke, dankjewel voor je ontezettend leuk en spontane reactie hierop! :))) Wat fijn dat je hebt opgepakt zoals het ook is voor ons, respect voor onze gasten. Als zij ons bedankt, bedanken wij HEN dat ze erbij hebben willen zijn! Zonder gasten, geen show! We doen wat we leuk vinden en daar doen we ons 'best' voor (gaat eigenlijk vanzelf hihi) en als je mij 3 jaar geleden had verteld dat ik nu dit zou staan te doen, ik had je voor gek verklaard ;) So you never know, don't give up on your dreams :)))
 

Micky~Elly

Member
2 aug 2013
28
18
3
41
Thank you Mitch! :) en Rob W jaaaaahhhhh, het is gewoon zelf leuk om naar te kijken hihi. Dankjulliewel voor de lieve comments blij blij blij :)

En JP, dikke vette pluim voor jou! Top gedaan, ziet er strak uit en het hele idee van wie is wie is gewoon top, dat je er nog heel veel mag maken, cheers! :D
 
  • Like
Reactions: Jean-Paul
P

Peter van Rhein

Visitor
Heel erg bedankt voor alle positieve reacties hierboven ;)

De Magic Talk is boven verwachting vaak bekeken en ook op YouTube staat de teller binnen een dag nu al op 379 ;) Hadden we niet verwacht! Alle credits voor dit gaan naar Jean-Paul die zich deze keer heeft overtroffen ;)

en Marc : ik ook ;)

Magical Greetz,
Peter ;)
 

Marc Woods

Member+
Medewerker
7 feb 2004
1.976
475
83
Oosterhout NB
www.marcwoods.nl
Haha! Jullie zijn een tof stel :)
Leuk on te zien dat jullie zo enthousiast en vakkundig bezig zijn hiermee!

Jullie hebben dan ook wel een toplocatie hiervoor, ben een half naar geleden geweest...wat ik me toen afvroeg is waarom jullie zo'n grote dansvloer openhouden?
Ik zou daar meer een theateropstelling verwachten, of is dat inmiddels aangepast...dan heb ik niks gezegd ;)
 

Micky~Elly

Member
2 aug 2013
28
18
3
41
Goedemorgen Marc (an anderen :))

De dansvloer is op dinsdag en donderdag echt een dansvloer ;)
De band staat de spelen tot half elf, en dan zit de dansvloer vol! (als het goed is lol)

Practisch was deze in deze show dus niet te gebruiken. Enige tijd geleden hebben ze een opslagruimte in de gang ernaast vrijgemaakt zodat wij de nieuwe illusies daarin kunnen opslaan. In de volgende show gaan ze dan ook vanuit de kleedkamer de dansvloer op en kunnen daarna zo het illusiehok in.

Preston was niet gebouwd voor dit soort spektakel, dus zo gaandeweg de show worden er steeds meer aanpassingen gemaakt om dit te faciliteren. Bijv. een deel van de grote kleedkamer is helemaal verbouwd zodat er op podium hoogte ook een illusiehok is, grote openslaande deuren vanuit die kleedkamer zijn er gemaakt om in te changeren (hoop dat ik dat woord goed schrijf haha:p) Het hele podium, licht, doeken, noem het maar op is al vervangen of aangepast en zo blijven we bezig ;)

We zijn het er namelijk helemaal mee eens dat de afstand tussen ons en publiek door die dansvloer zo veel te groot is. So working on it! En gewoon zeggen wat je vindt hoor! Vinden we juist fijn, hoe breng je anders verbeteringen aan als je niet weet waar het mis gaat?!

Fijne dag!
Micky
 
  • Like
Reactions: Jean-Paul

Marc Woods

Member+
Medewerker
7 feb 2004
1.976
475
83
Oosterhout NB
www.marcwoods.nl
Duidelijk verhaal Micky! Jullie hebben wel echt veel mazzel met zo'n plek lijkt me...

En jullie worden langs alle kanten bijgestaan en geholpen volgens mij om dit tot een zo groot mogelijk succes te maken.

Leuk hoor...ik kom graag nog eens kijken als jullie 45 minuten show draait!
 

Micky~Elly

Member
2 aug 2013
28
18
3
41
;)

Extreme mazzel! En daar zijn we ons heel erg van bewust Marc! Wat dat betreft zal Peter beamen dat we echt een fantastische plek hebben om te spelen en een geweldige baas van wie we de ruimte en de tijd krijgen om te groeien, kan het beter dan dit??!

We voelen ons ENORM gezegend en dankbaar hiervoor!!!!

En uiteraard ben je meer dan welkom om de volgende show te komen bekijken, leuk! :D
 

Jean-Paul

Member+
23 jun 2003
3.474
1.359
113
45
Pijnacker
www.cinemagix.nl
Met grote trots laat ik graag weten dat deze MagicTalk al de 900 views overschreden heeft.
Niet alleen op Youtube op het kanaal van goochelaars.com word hij goed bekeken, maar hij staat nu ook op de officiele site van Preston Palace!!!
Mocht je het leuk vinden om hem daar ook eens te bekijken volg dan deze link:
http://www.prestonpalace.nl/photoalbums/item/78/magictalk-met-peter-en-micky-08-09-2013
Hier ben ik toch best wel erg blij mee, en motiveerd weer om een volgende MagicTalk nog beter te maken dan deze met Peter & Micky
 
P

Peter van Rhein

Visitor
Daar mag je met recht trots op zijn Jean-Paul!
Je hebt geweldig werk geleverd met deze Magic Talk ;)
De nieuwe camera maakt fantastisch HD-beeldmateriaal en jouw edit werk is super!
Dankzij het interview hebben we er veel nieuwe waardevole contacten bijgekregen.
Het is ineens veel drukker op FaceBook, LinkedIn en op de mail ;)
Nog maar en keertje: Thanx, thanx, thanx!
 

Micky~Elly

Member
2 aug 2013
28
18
3
41
Het kan alleen maar beter worden Jean-Paul, ik kijk met plezier uit naar de volgende Magic Talk!
~X~ Micky
 
P

Peter van Rhein

Visitor
Hallo mede magiers ;)

Op mijn verzoek is de video van onze Magic Talk van het forum gehaald.
We zijn financieel niet uit de contractbesprekingen gekomen voor Micky en dat was voor ons de aanleiding om niet verder te gaan op deze plek en willen daar middels deze video dan ook niet meer aan verbonden zijn.

Magical Greetz,
Peter & Micky van Rhein
 
Status
Niet open voor verdere reacties.