Reviews gezocht - Benjamin Earl

Danny Joseph

Member+
31 aug 2004
4.068
1.007
113
34
Delft
Onder het motto "niet geschoten..." ben ik op zoek naar ervaringen met materiaal van Benjamin Earl, in het bijzonder zijn Real Coin Magic, Real Ace Cutting DVD's en boek Less is More.

Mijn ervaring is dat er nogal een air om de man en zijn materiaal heen hangt; revolutionair, magistraal, en meer van dat soort termen.
Nu heb ik hem wel sporadisch werk zien doen, en ontken niet dat hij goed is. Ik kan echter niet ver genoeg doorprikken om ook te bepalen of zijn publicaties het geld waard zijn.

Wellicht kan een ander hier wat Hollandse nuchterheid tegenaan gooien?
 

Jesper

Member
23 mrt 2020
11
1
3
27
Bij Benjamin Earl krijg je geen nieuwe slights geleerd of super out of the box revolutionaire ideeën. Het is meer de timing en de manier waarop hij de slights gebruikt waar je iets van kunt leren. Het boek less is more is het in mijn opinie niet waard, ook omdat de kwaliteit niet top is. De video's zijn beter omdat ik de manier van lesgeven fijn vind.
 

Jac

Member+
1 jan 1970
756
177
43
Delft
Laat ik weer is iets in ‘de groep’ gooien!

Is er al iets meer bekend van Ben Earl? Specifiek bedoel ik de downloads (dl) ofwel instructievideos? Danny vroeg er bijna 2 jaar geleden naar. Inmiddels heeft hij meer gedaan en geleverd.

Per toeval heb ik iets van hem gezien. Nu is mijn ervaring met hem via een dl “deck switches”. Persoonlijk vind ik de video goed. Duidelijke uitleg, goede technieken en boeiend.
Maar 1 goede dl zegt natuurlijk nog niets.
Wat is jullie ervaring?