Verkopen van spullen.

Status
Niet open voor verdere reacties.

mitch durbank

Member+
18 jun 2003
938
257
63
44
Emmen
www.mitchdurbank.nl
goedendag ik zie dat er nu steeds meer mensen zijn die meerdere goochelspullen aanbieden in verschillende topiccen. Dus voor ieder verkoopitem een nieuw topic voorheen werd dit in 1 topic geplaatst. Ik heb bij het topic verkoop een emailmelding ingesteld als daar een nieuw topic wordt geplaatst. Nu is mijn iPad of telefoon net een flipperkast omdat er in eens 12 berichten binnenkomen van 1 aanbieder die meerdere producten aanbied.

Ik bedoel dit niet verkeerd of als aanval naar mensen maar gewoon om bewustwording te creëeren dat dit het resultaat is. mijn voorstel is om alle verkoop items in 1 topic te plaatsen. Dit is mijn gedachtengang ben benieuwd hoe anderen hier tegen aankijken?
 

Dave

Member+
30 jan 2013
159
36
28
35
's-Hertogenbosch
Hi Mitch,
Dank voor je bericht. Ik heb hier niet helemaal stil bij gestaan en bewust voor elk product een nieuw topic aangemaakt. Dit om eigenlijk overzicht te scheppen. Aangezien alles in een topic niet voor heel veel meer duidelijkheid zorgt. Ik zal hier in de toekomst wel rekening mee houden.

Gr
 
  • Like
Reactions: mitch durbank

Eric Simonesz

Member+
19 jul 2005
955
401
63
Ik vind alles in 1 topic simpelweg verwarrend.
Mss als je twee of drie artikelen hebt dat het nog gaat. Maar meer wordt onoverzichtelijk, zeker als de reacties er bij opgeteld gaan worden.
 
  • Like
Reactions: mitch durbank

Jac

Member+
1 jan 1970
756
177
43
Delft
Daarom worden reacties ook vaak gevraagd om per pm/conversatie te reageren. De nietszeggende reacties of commentaren op producten zijn ook eerder storend dan dat het iets toevoegt.
Door na paar verkopen je lijst up-te daten, maakt het overzichtelijk. Dat de lijst lang wordt "so be it".
"Elk voordeel heeft zijn nadeel". (Omgekeerd hetzelfde!)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.