Nieuwe Profiel-reacties

Ik ben 5 jaar niet actief geweest op dit Forum, maar nu ben ik er weer. De link naar mijn Youtubekanaal Magic Willem is
Hallo, sinds twee jaar ben ik fanatiek bezig met mijn Youtubekanaal Magic Willem. Ik zou het leuk vinden als jullie daar eens een kijkje komen nemen. Subscribe (volgen) mag uiteraard ook.
heb artikelen te koop zoals een zweefact en een verwisselkist indien interesse bel mij 0475636038
Goede morgen Didge,

Mag ik vragen wat jouw favoriete routine is / wordt met de Quiver?
Want ik ben nog een beetje zoekende ...
Reactie mag ook op ary @ stapper. eu
Alvast dank!
didge
didge
Deel 1 Hallo Stapper, ik had vroeger zo'n handig two-side portemonneetje van Jay Sankey. De routine die ik daar deed was van enkele losse paperclips een kettinkje maken. Kreeg ik leuke reacties op. Heel visueel en had er een aardige patter bij. Het tweede was een coinswitch(euro-2euro) combinatie met een french drop variatie en terughalen van de coin .......
didge
didge
deel 2. De laatste was een wrapped coin produceren(munt en stukje flashpaper los in de quiver en vervolgens een paper wrapped coin produceren en dan het flash paper ook nog laten ' verdwijnen" . en een ander munt tevoorschijn laten komen. Nu probeer te kijken of ik de quiver ook voor mentalism kan gebruiken doormiddel van een billetswitch. Afijn, zijn de opties waar ik nu mee aan het spelen ben. Groet, Didge
Hoi Jeroen
Hoe gaat het met je.

Ben je gestopt met goochelen,.
Een van mijn zoons woont sedert een aantal jaren ook in Schijndel
Jeroen Wijs
Jeroen Wijs
Ja prima hoor. Schijndel is leuk om in te wonen. Tegenwoordig ben ik lid van Okito een goochel club in den Bosch daar die dichtbij Schijndel zit. Goochel nog wel eens. Prachtige hobby. Waarom was je gestopt?
P
Piet.de.Vaan
Ben gestopt bij Gonga gezien de afstand.Rini en Ton zijn mijn goochelvrienden en komen regelmatig al jaren bij elkaar om te goochelen etc..
Ben geen lid bij Okito omdat er in het het verleden een persoon tegen stemde en dat waren toen de regels zodoende geen lid. Nu geen interesse gezien leeftijd.
Succes bij Okito leuke groep .
Hallo Danny
In een inmiddels gesloten topic schreef je dat je een verslag zou maken over Blackpool. Is dit verslag er al, zo ja staat het in het afgesloten gedeelte ? Of heb je het druk,druk,druk ;-)
Hallo allemaal, Al onze trucks en illusies zijn te koop. Voor geinteresseerden; ons email adres is phillusions@yahoo.com
Hallo. Maarten . De link naar de oline instructie van gone52 werkt niet meer. Ik krijg voortdurend een error en de vraag om contact op te nemen met ellusionist. Dit ga ik uiteraard niet doen .Ik koop een compete truk waarvan ik ook de uitleg moet kunnen zien. Wellicht is dit jouw ontgaan. Graag een reactie omtrent. Groetjes: jos.
MaartenN
MaartenN
Wat vreemd dat het bij jou niet werkt. Bij mij werkt het wel als gebruik maak van de link. Ik heb in de geschiedenis gekeken van mijn browser en de link gevonden die bij mij wel werkt. Ik begrijp van de mods dat ik die niet hier zomaar kan posten. Ik zal deze naar je sturen via info@goochelaar-mentalist.nl
Kan je even terugmailen als je het ontvangen hebt en de link werkt?
Over 52 gone:

Zoals vermeld zijn mijn prijzen exclusief verzendkosten. Vandaar dat ik het volgende voorstel:
€20 + €3 verzendkosten, dus €23 in totaal.
Als je akkoord bent mag je het overmaken op NL52INGB0006430184 tnv M Nijenhuis. Als ik dan jouw adres ontvang stuur ik het z.s.m. op.
Beste Sander,

Voor foto's open de link van markplaats in de topic van goochelspullen 2.

Groeten Ramon de Hart
Goedendag Marcel ik was opzoek naar de colorchaning knifes van Mogar. Nu zocht ik hier op goochelaars.com en kwam bij een oud toppic terecht van jou waar je een set aanbied. Het gaat om de Mogar stag knives.

Waarschijnlijk heb je ze niet meer maar kan het altijd proberen.
Ik hoor graag van je.

Met vriendelijke groet,
Mitch
marcel leipoldt
marcel leipoldt
Hoi Mitch, dank voor je belangstelling maar deze mooie mesjes zijn al weg. Goed weekend.